dijous, 29 de gener del 2009

Tasques d'adequació de l'emissora


Després de dies sense actualitzar aquest blog, ens disposem a informar-vos de la situació actual del projecte d'Ona Bitlles.

Actualment, els i les membres que formem part d'Ona Bitlles, estem duent a terme les feines corresponents a l'adequació de l'espai i començar així a construir la nostra emissora.
Aquests treballs es fan majoritàriament en cap de setmana, aprofitant animem a totes aquelles persones que vulguin col·laborar, que es posin en contacte amb nosaltres via correu electrònic.
Tots i totes esperem que aviat poguem disposar de les instal·lacions acabades per començar a fer ràdio, que és el que més ens interessa.

A finals de l'any passat, la renovada estructura de la gent que participa del projecte d'Ona Bitlles, va sortir al carrer donant cobertura als actes de la festa del ball del most. L'experiència va ser molt positiva i engrescadora i el caliu generat en dona forces per seguir endavant en la tasca de dotar d'una ràdio municipal al municipi de Riudebitlles.
Aquella mateixa setmana, començava l'emissió de proves de la Ràdio. O sigui que sintonitzeu el 107.o al dial del FM de la vostra ràdio, ja podeu escoltar un recull de cançons en emissió des de l'edifici de la futura emissora.

Aviat ho farem possible!
Ens veiem en antena...

Ona Bitlles