divendres, 19 de febrer de 2010

Vine a la inauguració d’Ona Bitlles

Dissabte 27 de febrer, Ona Bitlles serà una realitat!!!

El dia que esperàvem tots ja ha arribat! El pròxim 27 de febrer es farà la inauguració de l’emissora de ràdio de Sant Pere de Riudebitlles i, per celebrar-ho, farem una programació especial.


A les 10.00h del matí farem la primera connexió oficial i podrem escoltar el discurs institucional de l’alcalde de Sant Pere, Vicenç Oliver. El director d’Ona Bitlles, Jordi Teruel, en farà la presentació.

Seguidament, a les 10.13h hi haurà una tertúlia presidida pel mateix director i que comptarà amb dos professionals del món de la ràdio, Àlex Santamaria i Pep Vergés.

A les 11.00h es farà una presentació de la programació inicial d’Ona Bitlles. En aquest espai, un representant de cada programa ens informarà dels continguts i de la tasca que es portarà a terme.

I finalment a les 11.30h, per concloure la programació especial, hi haurà una nova tertúlia amb els representants del consell rector i administratiu d’Ona Bitlles.

A partir de les 12:00h obrirem les portes a tothom qui vulgui visitar les instal·lacions de la ràdio i començarem la programació pròpia de l’emissora. A més, podreu gaudir d’un petit refrigeri que posarà fi a l’acte.

Tota la programació i molt més ho trobareu a http://www.onabitlles.com/
Redacció Ona Bitlles