dilluns, 25 de maig de 2009

El POUM a debat


Divendres 22 de maig a les 22h. es va celebrar al casal de cultura, el debat sobre el POUM organitzat per Ona Bitlles.
Va comptar amb la persència de l'alcalde Joan Martí pel PSC, Sixte Moreno 1er Tinent d'Alcalde per CiU, Vicenç Olivé Regidor de Comunicació pel GIR, Jesús Salius membre a l'oposició per ERC i Jordi Vigueras en nom de la Plataforma de veïns contrària al POUM. Per tal d'aportar aclariments tècnics també va assistir al debat Albert Pedemonte arquitecte municipal. El moderador va ser Isaac Ruana i Surià en nom d'Ona Bitlles.

El debat va servir per exposar sobre la taula la importància d'aquest pla, i les diferents visions d'entendre com hauria de ser el POUM i el futur del poble ens els propers 20 anys. En tot moment es va poder parlar amb tranquil·litat i els ponents van poder exposar les seves opinions de forma ordenada i amb respecte. Una quinzena de persones va seguir el debat de forma presencial i la resta ho va fer a través del 107.0 de la FM.

Des d'Ona Bitlles es va valorar molt positivament l'acte, d'una banda per dotar a la població d'una eina de debat que aportés més dades i informació sobre el POUM, i l'altre perquè el debat en sí es va desenvolupar dins uns marges més que acceptables, tant per la qualitat del so com pel comportament dels ponents.

Per aquest motiu, des d'aquest mitjà volem donar les gràcies a totes aquells persones que han fet realitat aquest acte, ja siguin els mateixos ponents, els tècnis i tota aquella gent que col·laboren de forma desinteressada amb el projecte de Ràdio Municipal, Ona Bitlles.

---
Redacció Ona Bitlles